GRUPUL PENTRU INIŢIATIVE, STUDII ŞI ANALIZE SOCIALE SEBEŞ

VOLUNTARI PENTRU COMUNITATE

Proiectul „VOLUNTARI PENTRU COMUNITATE”  este implementat in perioada 27 iulie- 27 octombrie 2016 si are ca scop cresterea gradului de implicare a tinerilor in viata comunitatii, in vederea consolidarii identității comunității locale, a promovării arhitecturii locale și  a valorilor fundamentale: civism, toleranță, conviețuire. Proiectul este finantat de Directia Judeteana pentru Tineret si Sport Alba. Parteneri: Facultatea de arhitectura și Urbanism Timisoara, Colegiul National ”Lucian Blaga” Sebeș, Liceul German Sebeș.

Obiectivele proiectului: promovarea voluntariatului mijloc de integrare sociala si culturala pentru un numar de 45 de tineri, elevi si studenti pe o perioada de 3 luni; implicarea activa a unui numar de 45 de tineri elevi si studenti in promovarea valorii arhitecturale locale in contextul unei dezvoltari durabile.

_DSC2224 _DSC2234_DSC2244 _DSC2248_DSC2254 _DSC2255 _DSC2256 _DSC2266 _DSC2270_DSC2278 _DSC2280 _DSC2281 _DSC2284 _DSC2272