GRUPUL PENTRU INIŢIATIVE, STUDII ŞI ANALIZE SOCIALE SEBEŞ

WORKSHOP 2016

Vineri, 16.09.2016, a avut loc deschiderea workshopului foto cu tema Case. Locuire. Oameni. Grupul tinta a fost format din elevi si profesori ai liceelor partenere, Colegiul National Lucian Blaga Sebes, Liceul German Sebes și Liceul Tehnologic Sebes. Workshopul foto a inceput cu prezentarea proiectului de catre dna. prof. Groza Rodica.
La deschiderea workshopului a participat domnul primar al municipiului Sebes, Dorin Gheorghe Nistor. Multumim domnule Primar pentru timpul petrecut alaturi de noi!Workhopul a fost coordonat de domnul lector arh. Andrei Margulescu, de la Universitatea de Arhitectura si Urbanism „Ion Mincu” Bucuresti.

Sesiunea de foto a fost adresată tuturor pasionaţilor de fotografie indiferent de aparatul folosit.Evenimentul a avut ca scop oferirea liceenilor din Sebes o posibilitate de a expolora arhitectura civilă a orasului si incurajarea pasiunii pentru fotografie. Dupa cunostintele acumulate in cadrul zilei de vineri, liceenii au fost incurajati sa isi foloseasca simtul artistic si indemanarea pentru a surprinde instantanee din Sebes. Participanții și-au înscris apoi fotografiile pentru a participa la expozitia din luna octombrie a acestui an.